این سمینار در 29 اردیبهشت 1404 در سازمان نظام مهندسی استان اردبیل با حضور پرشور جمعی از مهندسان و فعالان صنعت ساختمان برگزار شد.
در ابتدای مراسم مهندس توحید شفیعی رییس سازمان نظام مهندسی استان اردبیل ضمن خوشامدگویی به حاضران، توضیحات جامعی در خصوص استفاده از محصولات نوین در صنعت ساختمان و لزوم استفاده از ملات های خشک پایه سیمانی در استان اردبیل ارائه نمودند .
در ادامه مراسم، سخنران اصلی سمینار دکتر علی دوستی عضو هیات علمی و رئیس بخش مصالح و فرآوردههای راه و ساختمان مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، ضمن معرفی ملات های خشک آماده پایه سیمانی شامل انواع چسب های بلوک، پلاسترها و اندودهای سیمانی، اندودهای حرارتی و چسب های کاشی و سرامیک به عنوان بهترین جایگزین ملات های سنتی، برخی از مهمترین مزایای استفاده از آنها از جمله موارد ذیل را واکاوی و تجزیه و تحلیل نموده و الزامات و بایدها و نبایدهای استفاده از آنها برای حاضرین شرح دادند.
- کنترل کيفيت نهايي ملات خشک توليد شده در کارخانه براي داشتن انطباق با انواع استاندارد هاي ملي و جهاني
- مصرف در اندازه دلخواه و مورد نياز
- کيفيت بالاتر اجرا ، افزايش طول عمر بنا و کاهش مخاطرات ناشی از زلزله
- کاهش خطاي انساني
- کاهش هزينه اجرا
- صرفه جويي در زمان اجرا و بالا رفتن سرعت ساخت ساختمان
- پايين ترين ميزان هدر رفت
- سرعت گيرايي بالا
- استفاده آسان
- تحمل فشار و کشش بالا
- صرفه جويي در مصرف سيمان از منظر ملي
- استفاده از کمترين فضا در کارگاه ساختماني
- حمل و نقل آسان
- کاهش مصرف آب و حفظ محیط زیست
همچنین با معرفی استانداردها و کاربرد این ملات ها براساس پیوست ششم آیین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله ( استاندارد 2800 ) و مقررارت ملی ساختمان ، آخرین دستاوردها و روش های اجرایی توسط دکتر دوستی معرفی و شرح داده شد.
شرکت راهکار ساختمان به عنوان مجری این سمینار امیدوار است بتواند با تداوم برگزاری سمینارها و همایش های مشابه، گام های محکمی در فرهنگ سازی مصرف مصالح ساختمانی مدرن و ارتقا کیفیت و استحکام ساختمان ها در سراسر کشور بردارد.